Outlet

Soms kopen we te veel in. Soms is iemand toch nog niet 100% tevreden met wat we in eerste instantie voor hem of haar hebben ingekocht. Soms kunnen we een interessante korting krijgen als we meer inkopen. In dergelijke gevallen hebben we meubels over en die komen dan terecht in onze landelijke meubels outlet.

Landelijke meubels outlet van De Hooijbergh

Bij ons magazijn hebben we een ruimte ingericht als landelijke meubelen outlet. Hier verzamelen we dus alle meubels die we ‘over’ hebben. Wat betekent dit voor u? Heel eenvoudig, u kunt profiteren van de hoogste kwaliteit, terwijl u slechts een deel van de normale verkoopprijs betaalt. Zeker als u wat minder te besteden heeft of het niet nodig vindt dat we speciaal voor u op zoek gaan, is deze landelijke meubels outlet erg interessant.

Bezoek onze landelijke meubelen outlet

Bent u geïnteresseerd om eens een keer te komen kijken in onze landelijke meubelen outlet? Dan is het aan te raden om een afspraak te maken. We zijn namelijk niet altijd tijdens werktijden aanwezig in de outlet en willen natuurlijk voorkomen dat u voor niets langskomt. Ga daarom naar de contactpagina en laat een berichtje achter voor een afspraak.