Over ons

Al tientallen jaren richten wij ons op de landelijke woonstijl. Daarom weten we precies waar we moeten zijn voor kwalitatieve landelijke meubels en accessoires tegen een interessante prijs. Ondanks dat we streven naar de hoogste kwaliteit, vinden we een realistisch prijskaartje natuurlijk ook belangrijk.

Specifiek voor u op zoek

In de loop der jaren hebben we een flink netwerk van leveranciers opgebouwd. Het is op die manier mogelijk om speciaal voor u op zoek te gaan naar de perfecte landelijke meubelen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is contact met ons opnemen en uw wensen doorgeven. Denk bij die wensen aan wat voorbeelden van wat u mooi vindt, de kleuren, eventueel de materiaalsoorten en uiteraard uw budget. Op basis van dergelijke informatie kijken we voor u rond voor de landelijke meubels die precies op uw wensen aansluiten.

Interesse in onze diensten?

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u immers graag en zijn altijd bereid om met u rond te tafel te gaan, zodat we rustig uw wensen kunnen bespreken.